Haberler

Türk Eğitim Sendikasından Dayanışma Yemeği

Denizli'nin Kale ilçesinde Türk Eğitim Sendikası Kale Şubesi eğitim öğretim yılının ilk yarısının bitmesi dolayısıyla dayanışma yemeği düzenledi.

Kale Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen dayanışma yemeğine sendika üyeleri yanı sıra Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Kale Şube Başkanı Mehmet Baylavlı ve yöneticiler katıldı. Mehmet Baylavlı yaptığı konuşmada yorucu bir dönemin ardından sendikaya üyeleri ile stres attıklarını belirterek, katkılarından dolayı Başkan İsmail Yarımca'ya teşekkür etti.

Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Turhay Demirtaş ise, "Geçtiğimiz günlerde toplu sözleşme süreci yaşadık. Bu süreçte memurların masada satıldığına şahit olduk. 20 günlük süreç varken, ek derslerin, aile yardımı, vergi dilimi sorunları çözülmemişken bu imza atılması bizleri üzdü. Bu süreçte bu sorunlar çözülebilirdi" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek, "Belediye olarak eğitime bakış açımız çok hassas. Belediye hizmet binamızı eğitim için boşaltarak meslek yüksekokuluna tahsis ettik. Eğitim için 'hayır' kelimesini asla kullanmadık, kullanmayacağız" şeklinde konuştu.

Türk Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca'ya teşekkür plaketi takdim etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Yarımca Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title