Haberler

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Tarafından Kursiyerlere Plaket Verildi

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi tarafından görevde yükselme sınavına katılacak sendika üyeleri için düzenlenen hazırlık kurslarında başarı sağlayan kursiyerlere plaket verildi.

Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi tarafından, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açılan, görevde yükselme sınavı için 2 Nisan, 8 Mayıs tarihleri arasında hazırlık kursları düzenlendi. Sendika binasında düzenlenen plaket töreni öncesinde bir konuşma yapan Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol, sendika olarak üyelerinin sınavda başarılı olabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek "Bizim tek temennimiz yükselme sınavının da şaibesiz ve tarafsız bir şeklide gerçekleşmesidir. Üyelerimiz bu sınava büyük emek verdiler, inşallah karşılığını alırlar. Ben bu vesile ile bütün üyelerimize sınavda başarı diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Şube Başkanı Ekrem Şenol ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından hazırlık kurslarına katılan üyelere plaket takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Şenol Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title