Haberler

Türk-Eğitim-Sen'den İsrail'e Kınama

Gölbaşı Türk-Eğitim-Sen İlçe Yönetim kurulu Üyesi Mahmut Yetişgen yaptığı basın açıklamasıyla, Siyonist İsrail'in katliamlarını kınadı.

Gölbaşı Türk-Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Yetişgen, İsrail'in Filistin halkına yönelik yaptığı katliam ile ilgili basın açıklaması yaptı. İnsanlık sicili bozuk, lanetlenmiş, katil İsrail'in yine kendisine yakışanı yaptığını belirten Mahmut Yetişgen, siyonist İsrail'in bir gün bu yaptığı soykırımın hesabını vereceğini kaydetti.

Yetişgen açıklamasında, "İsrail işgal devletinin bu vahşi uygulamalarına karşın ABD bütün insani değerleri ayaklar altına alarak bu vahşete açıkça destek verdiği gibi yardımcı da olmaktadır. AB ülkeleri ise yer yer vahşete karşı tepkilerini dile getirseler de vahşetin önüne geçmek için aktif olarak bir şey yapmamaktadırlar. Diğer yandan İslam dünyası ise maalesef kendi iç çekişmeleri veya çatışmalarıyla kendi derdine düşmüştür. Zaten Siyonist saldırganların bu derece cüretkar davranmalarının sebebi de işte bu vurdumduymazlık ve siyasi kargaşadır.

Türkiye Cumhuriyetini yönetenlerin artık hamasi nutuklar atmak yerine somut ve sonuç alacak adımlar atmasını bekliyoruz. Türk halkını ise, ABD- İsrail menşeli ürünleri almayarak ekonomik yaptırıma davet ediyoruz. Hiçbir kutsala saygı göstermeyen, insanlıktan nasibini almamış Siyonist İsrail Devleti'nin yaptığı katliamları nefretle kınıyor, Filistin'de şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet tüm İslam alemine baş sağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Filistin Gölbaşı İsrail Yerel Haberler

title