Haberler

Türk Eğitim- Sen'den Başkan Maksut Büyük'e Veda Yemeği

Adıyaman’ın Gölbaşı Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Maksut Büyük onuruna veda yemeği düzenlendi.

Adıyaman'ın Gölbaşı Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Maksut Büyük onuruna veda yemeği düzenlendi.

Gölbaşı Türk Eğitim- Sen İlçe Başkanlığını 7 yıl boyunca yürüten Maksut Büyük'ün tayinin Malatya'ya çıkmasından dolayı sendika üyeleri tarafından veda yemeği verildi.

Gecede konuşma yapan Türk Eğitim- Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar, "Gölbaşı ilçemiz başkanımıza çok alışmıştı. Bu bir veda yemeği değil, bunu bir vefa yemeği olarak görüyorum. Başkanımızın yolu açık olsun, ama gidiş yolunuz kadar, dönüş yolunuz da açık olsun. Sık sık Adıyaman'a gelirseniz memnun oluruz. Başkanımız döneminde çok önemli çalışmalar yapıldı. Görevi devraldığı günden beri üye sayımızı arttırdı. Her türlü olumsuzluğa rağmen hep bir önceki dönem den ileri gitti ve üye sayımızda düşüş yaşanmadı. Maksut Başkanımıza yaptığı güzel hizmetlerden dolayı sendikamız adına takdir belgesi ve onurluk takdim edeceğiz" dedi.

Başkan Maksut Büyük ise konuşmasında, "Hepimiz aziz vatanımıza, yüce milletimize hizmet etmek için bu görevlerdeyiz. Görev yaptığımız süre zarfında geriye dönüp baktığımızda pişman olacağımız şeyler yapmamışsak ve iyi itibarla ayrılmışsak ne mutlu bizlere. Gölbaşı Türk Eğitim- Sen olarak iyi bir ekip çalışması sergiledik şahsım ve arkadaşlarıma sizler sevgi, saygı ve yakınlık gösterdiniz. Değer verdiniz, güvendiniz, destek oldunuz. Şimdi ailevi sebeplerle aranızdan ayrılsam da her zaman Gölbaşı ile irtibat halinde olacağım. Yani sizlerle gönül bağım daim olacak İnşallah" ifadelerini kullandı.

Başkan Maksut Büyük'ten boşalan ilçe temsilciliğine ise Mahmut Yetişgen atandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title