Haberler

Türk Eğitim Sen Avanos Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Türk Eğitim Sen Avanos Temsilciliğinin Avanos'ta düzenlediği sabah kahvaltısına 130 Türk Eğitim Sen Üyesi ve aileleri katıldı.

Avanos Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Memiş Bülbül yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim yılının son günlerinde birlikte kahvaltıda bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyuz diye konuştu. Bülbül, "Eğitim çalışanları yoğun ve stresli bir eğitim ve öğretim dönemi geçirdiler. Bizler de Türk Eğitim Sen Avanos temsilciliği olarak üyelerimizle buluşmak, üyelerimizin bir yıl boyunca yaşadığı stresi paylaşmak için kahvaltıda bir aile ortamında buluştuk. Her şeyden önce üyelerimizin özlük ve mali haklarımızın iyileştirilmesi için gösterdiğimiz çalışmaların yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle de moral gücümüzü yükseltmeyi hedeflemekteyiz. Bizlere güvendiğiniz, Avanos'ta Türk Eğitim Sen'i yetkili sendika yaptığınız, verdiğiniz desteklerden dolayı da teşekkür ederim. Biz masa başı sendikacılığı yapmıyoruz, ulufe dağıtmıyoruz, her zaman üyelerimizin yanında özlük ve mali hakların geliştirilmesi ve korunması için sınırsız bir mücadele azmi ile gayret ve çalışmaları ile devam ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı siz değerli üyelerimize, Milletvekili adayımız Mustafa Uğur'a Kamu-Sen İl Başkanımız Turgay Çetin'e, Şube Başkanımız Tayfur Urgenç'e, İl Yönetim kurulu üyelerimize, Kadın Kolları Komisyonu Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Haber Sen Nevşehir temsilcimiz Ercüment Tunç'a, Üniversite Temsilcimiz Zeki Muharremoğlu'na teşekkür ederim" dedi.

Kahvaltı sonunda TES Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdiler. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Avanos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title