Haberler

Türk Dünyasında Kadın ve Moda Etkinlikleri

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve TÜRKSOY tarafından desteklenen “Türk Dünyasında Kadın ve Moda Etkinlikleri” düzenleneceği bildirildi.

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve TÜRKSOY tarafından desteklenen "Türk Dünyasında Kadın ve Moda Etkinlikleri" düzenleneceği bildirildi.

5-6 Mayıs 2014 tarihlerinde Eskişehir'de gerçekleştirilecek olan etkinlik ile ilgili ajanstan yapılan açıklamada, "Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Moğolistan, Kırım, Makedonya, Altay, Tataristan, Saha Yakut, Hakas, Tıva, Başkurdistan, Çavuşistan, Kalmuk, Kabardin Balkar, Uygur ülkelerinden sektör temsilcileri, tasarımcılar ve akademisyenlerin katılımının yanı sıra Türk moda sektörünün önemli tasarımcılarının katılımlarıyla zengin ve çok kültürlü bir görsel şölen oluşturulacaktır" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Moda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title