Haberler

Türk Dünyası Thm Korosu Kütahya'da Konser Verdi

Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı etkinlikleri kapsamında Türk Dünyası Türk Halk Müziği (THM) Korosu Kütahya'da konser verdi.

Kütahya Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 18 parçanın seslendirildiği "Deyişler ve Eskişehir Türküleri" temalı konserde, Ali Haydar Gül, Bünyamin Tilavel ve Ertuğrul Karabulut yönetimindeki 48 sanatçıdan oluşan Türk Dünyası THM Korosu, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.

Konser sonunda açıklamalarda bulunan Ali Haydar Gül, koronun kurulmasında büyük emeği olan Eskişehir Valisi ve Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Azim Tuna'ya teşekkürlerini iletti.

Konser, Vali Yılmaz'ın koro adına Ali Haydar Gül'le hediye takdim etmesi ile son buldu.

Programa, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ile Eşi ile Kütahya Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title