Haberler

Türk Dünyası Alışveriş Günleri"

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, "Türk Dünyası Alışveriş Günleri, çağımızın hastalığı olan tüketimi teşvik etmek için değil. Asıl gayemiz, gönüllere girmek için Yunus Emre misali yollar keşfetmektir" dedi.

Tuna, Türk Dünyası Alışveriş Günleri'nin Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, etkinliği, Eskişehir halkıyla bir kez daha kucaklaşmak için düzenlediklerini söyledi.

Türk Dünyası Alışveriş Günleri'nin, 16 Mart'a kadar devam edeceğini ifade eden Tuna, şöyle konuştu:

"Alışveriş kavramına kültür, sanat kavramını getirdik. Halk ve tüketicileri bir araya getirdiğimiz bu şenlikte sadece alışveriş değil 40'ın üzerinde gösteri, eğlence, sosyal medya etkinlikler, sürpriz hediye ve promosyonlar, değerli hemşehrilerimizi beklemekte. 20 Mart günü Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinliği kapanış töreninde, otomobilden bilgisayara, beyaz eşyadan, yurtiçi ve yurtdışı gezilere kadar farklı çeşitte 565 hediyemiz olacak. Çekilişe katılmak için Türk dünyası alışveriş logolu mağazalardan yapılan alışverişin fişini, çekiliş kuponu noktalarına götürmek gerekmektedir."

Tuna, alışveriş ihtiyacının insanları aynı noktada buluşturduğunu kaydederek, "Türk Dünyası Alışveriş Günleri, çağımızın hastalığı olan tüketimi teşvik etmek için değil. Asıl gayemiz, gönüllere girmek için Yunus Emre misali yollar keşfetmektir" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek meydandaki stantların açılışı yapıldı.

Programa, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen, birçok esnaf, tüccar, iş adamı, oda başkanı ve vatandaş katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Ekonomi

Güngör Azim Tuna Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title