Haberler

Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri"

Türk Böbrek Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türk Böbrek Vakfı Medya Ödülleri"nin sahipleri belirlendi.

Türk Böbrek Vakfından yapılan açıklamaya göre, toplumun sağlık alanında bilinçlendirilmesi, farkındalığın artırılması, kamu ve özel sağlık kuruluşlarınca bu alanda verilen hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlamak üzere düzenlenen "Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri", 26 Nisan Salı günü Zorlu Center PSM'de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

"Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri" kapsamında, yazılı basın, görsel basın ve internet medyası olmak üzere toplam üç ana kategori ile haber-araştırma, röportaj, yazı dizisi-konu ve vaka-inceleme alt kategorilerinde haberler değerlendirildi.

Anadolu Ajansı muhabiri Yeşim Sert Karaaslan, "Türk Böbrek Vakfından Bakan Müezzinoğlu'na mektup" başlıklı haberiyle; yazılı basın röportaj dalında mansiyon ödülüne layık görüldü.

Anadolu Ajansı da Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu tarafından, toplumda sağlık bilincinin gelişmesine yönelik yaptığı haberlerle özel ödüle layık görülen ajanslar arasında yer aldı.

Açıklanan diğer ödüller ve sahipleri şöyle:

Yazılı basın haber araştırma dalında, "İki Kadın, Bir Dram, Üç Mucize" başlıklı haberiyle Sabah gazetesinden Gül Kireklo

Yazılı basın haber araştırma dalında, "Hapşırana MR" başlıklı haberiyle Vatan gazetesinden İlker Akgüngör (mansiyon ödülü)

Yazılı basın röportaj dalında "Cüzzam Değil Korku Bulaşıyor" başlıklı haberiyle Türkiye gazetesinden Ziyneti Kocabıyık

Yazılı basın yazı dizisi-konu dalında "Kanserle Savaşta En Son Tedaviler" başlıklı haberiyle Hürriyet gazetesinden Mesude Erşan

Yazılı basın yazı dizisi-konu dalında "Türkiye'nin Bilim Kadınları" başlıklı haberiyle Cumhuriyet gazetesinden Sibel Bahçetepe (mansiyon ödülü)

Yazılı basın vaka-inceleme dalında "Ferah Bebek 13 Kişinin Hayatını Kurtardı" başlıklı haberiyle Bugün gazetesinden Nesrullah Sonay

Yazılı basın dergi röportaj dalında "MukoPoliSakkoridoz: Adı Zor Yaşaması Daha da Zor" başlıklı haberiyle Popüler Sağlık dergisinden Zeynep Çetinkaya

Televizyon haber araştırma dalında "3 Boyutlu Yazıcı Teknolojisi" başlıklı haberiyle NTV'den Melike Şahin

Televizyon haber araştırma dalında "Çocuklarda Aşırı Tuz Tüketimi Böbrek Sağlığını Tehdit Ediyor" başlıklı haberiyle Beyaz TV'den Aybüke Susaruğur (mansiyon ödülü)

Televizyon röportaj dalında "Yürüyemiyorlar ama Dans Ediyorlar" başlıklı haberiyle Kanal D'den Özay Erad

• Televizyon röportaj dalında "Böbrek Nakilli Büşra'nın Hikayesi" başlıklı haberiyle Show TV'den İbrahim Konar (mansiyon ödülü)

• Televizyon vaka-inceleme dalında "Tıp Öğrencisi Muhammed Beşir Karaciğer Nakliyle Hayata Tutundu" başlıklı haberiyle TRT'den Fatma Demir Turgut

Türk Böbrek Vakfı ayrıca internet haber, internet röportaj, internet vaka-inceleme dallarında da ödül verilecek isimleri belirledi.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşim Sert Karaaslan Anadolu Ajansı Zorlu Center Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title