Haberler

Türk Bakanlar, Hamaney Karşısında Tek Sıra Oldu

Güncelleme:

Türk bakanların İran ziyaretinde Hamaney karşısında tek sıra halinde oturmaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Tahran'da resmi temaslarını sürdüren Başbakan Erdoğan, Sadabad Sarayı'nda gerçekleştirilen öğle yemeğinde, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya geldi.

RUHANİ TWITTER'A YAZDI

Hasan Ruhani görüşmenin ardından resmi Twiiter hesabından Başbakan Erdoğan'la fotoğrafını paylaştı ve Suriye ile ilgili mesaj verdi. Ruhani attığı tweet'te, "Suriye'deki durum yıkıcı. Savaşı durdurmak ve zalimce ölümlerin sürmesini engellemek için hepimiz birleşmeliyiz" yazdı.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN KARE

Görüşme esnasında İran ziyaretinde Başbakan Erdoğan'a eşlik eden bakanların Hamaney'in karşısında tek sıra halinde otururken gösteren fotoğraflar sosyal medyada günün konusu oldu.

 


 


 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ayetullah Hamaney Suriye İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (192)

fahrifeerdelkoj21@hotmail.com:

Türk Bakanlar değil AKP li partililer onlar bizi temsil etmiyorlar halk onları istemiyor.

23
50
yanıtYanıtla
uzaklar_61eyupalbayrak6133@hotmail.com:

pardon siz kimsiniz.....

yanıt0
yanıt0
mehmetkaramehmetkara2515@hotmail.com:

diğer 50 yi ne yapcaz...

yanıt0
yanıt0
engin çetincettin_baba@hotmail.com:

Fahri sen hangi halktansın .ya kardeşim uyan artık uyan sen şimdi türküm dersin be kardeşim bu chp anlattığı yalanlara kanmayın bizim tarihimiz bu değil .bak sana şu kadarını söylim bugüne kadar biliyordukki mustafa kemal atatürk sabah 9:05 vefat etti.yalan külliyen yalan rahmetli gece 01: sularında vefat etti ve bu millet bunca yıl büyük komutanın öldüğü saati bilmiyordu.kardeşime burdan söyleyim internetin var kendine zaman ayır .sıradışı tarih diye bir proğram var .tarihçi prof:mehmet şimşek bi seyret benim için değil kendin için bu vatanın evlatları çok şey habersiz kurtuluş savaşı devam ediyor uyuma kürt kardeşlerimizede sahip çıkalım onların bir suçu yok kör olan biziz .

yanıt0
yanıt0
ENTEL-ZONTArealist@web.de:

CHP´lilerin Esed´i,Misir darbecilerini ve israil´i ziyaret edip Türkiye hükümetini sikayet etmesi size batmadi da,bu mu batti????

45
24
yanıtYanıtla
OHBE NEDE GÜZEL SÖYLEDİNfatif11111@hotmail.co:

kardeş bunlar hain tabiki batacak bunlara.

yanıt0
yanıt0
niyetmestii@hotmail.com:

Rezil bir manzara.

20
48
yanıtYanıtla
mustafa hakikathakikat.571@hotmail.com:

ulan hepiniz satılmışsınız AK partıye saldırma yolları aramayın bu mıllet sizin nekadar serefsiz olduğunuzu biliyor ne var bunda gayet normal bırı önune bırı arkasına gecip tırencılıkmı oynayacaklar sizler var serefsizin önde gidenisiniz bu hukumeti kötüleeyecek baska bırseyler kalmadı barı boyle vuralım mantığı amma siz boyle yaptıkca bunlar inşallah dagada yukselecek cunkı sızın karsınızda artık kemalızım yok uyanmış musluman halk var inadına ADALET KALKINMA PARTISI varmılan varmı

19
39
yanıtYanıtla
muratbeetle_27_1980@hotmail.com:

azına salık bu hayınlere ne söylesen boş bunlara sandıkta sorcaz sn başbakan hesabını sorar

yanıt0
yanıt0
SAGScanaltinorak@hotmail.com:

inadına hırsızlar diyor adam ya... var mı lan var mı diyor. EVET VAR .. HIRSIIIIZ VAAAR...

yanıt0
yanıt0
Tüm 192 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title