Haberler

Turizmde En İyiler Belirleniyor

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) resmi yayın organınca turizmin en iyilerinin belirlendiği 'QM Awards 2013' ödüllerinde sona gelindi.

GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ve sektörün en iyi yönetilenlerinin saptandığı 'Quality Management 2013 ödülleriyle ilgili olarak, Antalya Mardan Palace Hotel'de tanıtım toplantısı yapıldı. POYD Başkanı Ali Kızıldağ, toplantıda yaptığı konuşmada, 1992'de kurulan derneğin bugüne kadar profesyonelleşmeyi ve kurumsallaşmayı amaç edindiğini belirterek, POYD olarak 6 senedir organize edilen büyük sezon galasının bu yıl 13 Aralık'ta Mardan Palace'da yapılacağını, Burcu Güneş'in sahne alacağını söyledi.

OYLAMA TARİHLERİ

POYD Genel Sekreteri Selçuk Meral da 'QM Awards 2013' ödüllerinin 2 aşamalı belirlendiğini anımsatarak,

birinci oylama sürecinin bugün tamamlandığını, 2'nci oylamanın yarından itibaren başlayacağını kaydetti. Adayların 10 Aralık 2013 tarihine kadar yarışacağını dile getiren Meral, son elemenin POYD Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapılacağını ve kazananların belirleneceğini ifade etti. Oylamaya internet üzerinden http: //qmawards.com/tr adresinden katılınabiliyor.

EN İYİ YÖNETİLENLER

Turizm sektörünün en geniş tabanlı ödül töreni olan ve bu yıl 4'üncüsü gerçekleşecek QM Awards 2013 ödülleri töreninde 16 ana, 40 alt kategoride turizmi yönetenler ödüllendirilecek.

Türkiye turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenmeye başlanan 'Quality Management' ödülleri, oylama sistemiyle sahiplerini buluyor. Oylama 30 bin dolayındaki turizm profesyonelleri, çalışanlar, üyeler ve yatırımcılardan oluşan GM okurlarınca, doğrudan mail ve online oylama linki vasıtalarıyla yapılıyor. İki aşamalı oylamada ortaya çıkan nihai adaylar, POYD Yönetim Kurulu üyelerince son kez oylanarak kazananlar belirleniyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Meral Burcu Güneş Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title