Haberler

Turizm Sanatla Renkleniyor

15 Nisan Dünya Sanat Günü ayni zamanda da ülkemizde turizm haftasının başlangıç günü olması nedeniyle Turizmci Ressam Ertan Yaylalı, sahibi olduğu Marmaris Art Gallery’de, Kalimerhaba Derneği işbirliği ile düzenlenen 15 Nisan Dünya Sanat Günü Karma Güzel sanatlar Sergisi açtı.

15 Nisan Dünya Sanat Günü ayni zamanda da ülkemizde turizm haftasının başlangıç günü olması nedeniyle Turizmci Ressam Ertan Yaylalı, sahibi olduğu Marmaris Art Gallery'de, Kalimerhaba Derneği işbirliği ile düzenlenen 15 Nisan Dünya Sanat Günü Karma Güzel sanatlar Sergisi açtı. 15-19 Nisan tarihleri arasında saat 11.00-19.00 arası ziyarete açık sergide 40 sanatçının 100 eseri sergileniyor.

Romance Hotel'in de sahipleri arasında bulunan Ressam Ertan Yaylalı, turizmde sanatın önemine değinerek, "Turizmde farklılığı ve kaliteyi yakalayacak olan enerji sanatın içinde saklıdır. Eğer bu enerjiyi açığa çıkartan işbirliğini kenti yönetenler ve turizme hizmet verenlerle birlikte sağlayabilirsek Sanatçılarımızın desteği ile Marmaris çok daha güzel bir çehreye kavuşur ve turizm sektörümüzde özlenen kalite, sanatla bölgemize daha çabuk gelir" dedi.

Kalimerhaba Derneği Başkanı Selma Sonat "İki yıldır Marmaris Kültür Merkezi Kalimerhaba Derneği-MKM Güzel Sanatlar Galerisinde Karma Güzel Sanatlar Sergisi ile kutladığımız 15 Nisan Dünya Sanat Günü etkinliklerimizi bu yıl, bizi konuk eden Marmaris Art Gallery işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Herkesin çok iyi bildiği nedenlerden dolayı bu gün kapılarını kapattığımız Kalimerhaba Derneği Marmaris Kültür Merkezi güzel Sanatlar Galerisinin yerine özgün ve özgür sanat etkinliklerimize kucak açan birçok kapı açılmış bulunmaktadır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title