Haberler

Turizm Haftası

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özcan, mesajında, turizmin, ülkelerin dünyaya daha iyi tanıtma fırsatı bulması ve aynı zamanda farklı kültürlerdeki insanları birbirine yaklaştırarak toplumsal barışa katkıda bulunması yönüyle geniş kitleleri ilgilendiren sosyokültürel ve ekonomik bir faaliyet olduğunu bildirdi.

Türkiye'nin turizm çeşitliliği bakımından dünyanın sayılı ülkelerinden biri olduğunu belirten Özcan, şunları kaydetti:

"Akçakoca'mızın turizm potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için el birliğiyle gayret göstermemiz gerekir. Tarih, kültür ve inanç turizmi ile deniz turizminin doyasıya yaşandığı turizm ilçemizi de arzu edilen noktaya getirmek için bu anlamda her yıl çeşitli vesilelerle tanıtım günleri adı altında medeniyet izlerimizi, kültürel derinliğimizi, folklorumuzu, turistik değerlerimizi, yöresel mutfak ve damak tadımızı, iktisadi hayatımızı ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmaya gayret etmeliyiz, ettirmeliyiz. 'Bacasız Sanayi' olarak tabir edilen ve her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle hepimizin turizm haftasını en içten dileklerim ile kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: AA / Güncel

Turizm Haftası Akçakoca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title