Haberler

Turizm Haftası

Hatay Valisi Ercan Topaca, Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Topaca, mesajında, kültürel zenginlikleri tanıtmak ve kültürlerin kaynaşması yoluyla evrensel barışa katkı sağlayan turizmin önemine dikkat çekmek amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasının Turizm Haftası olarak kutlandığını belirtti.

Dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden turizmin ülke bütçelerini etkileyen boyutlarda yatırım ve iş hacmine sahip olduğunu anlatan Topaca, şunları kaydetti:

"Ayrıcalıklı niteliğiyle tarihin her döneminde bir cazibe merkezi olan Hatay'ın da turizm gelirinden hak ettiği payı alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahip olduğu medeniyet birikimi, kültürel mirası ve doğal zenginlikleriyle Hatay, adeta bir açık hava müzesi konumundadır. Farklı dil, din, ırk ve mezhepten birçok insanın yüzyıllardır bir arada, kardeşçe yaşadığı bu hoşgörü anlayışının sürdürülmesi ve geleceğe aktarılması için herkese önemli görevler düşmektedir. Belirlenen hedefler doğrultusunda sahip olduğu tüm değerleriyle kentimizi en iyi şekilde tanıtmak için hepimize düşen görev ve sorumluluklar olduğunu unutmamalıyız."

Vali Topaca, Turizm Haftası'nın Hatay'ın tanıtımına katkı sağlamasını dileyerek, sektörün gelişmesi için gayret gösteren herkese teşekkür etti, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesini temenni etti.

Kaynak: AA / Güncel

Turizm Haftası Ercan Topaca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title