Haberler

Turizm Haftası

Bayburt'ta Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bayburt'ta Turizm Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Şair Zihni Kültür Merkezinde düzenlenen törene Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ile öğrenciler katıldı.

Akbulut, burada yaptığı konuşmada, insanlık tarihinin bir kültür ve medeniyet süreci olduğunu söyledi.

Türkiye'nin de Bayburt'un da tarih, doğa ve kültür olarak dünya ülkelerini kıskandıracak zenginlikte olduğunu belirten Akbulut, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin ve ilimizin sahip olduğu bu zenginlik henüz pazarlanamamaktadır. Ülkemizin turizm sektöründe tesis yönünden de en genç ve kaliteli tesislere sahip olması, ülke turizmi açısından büyük avantajdır. Ülkemiz ve ilimiz, doğal ve arkeolojik zenginliklerimiz yönünden de oldukça yüksek potansiyele sahiptir. Ülkemizin sahip olduğu turizm değerlerinin korunması, tanıtılması, takdimi ve yerinden pazarlanmasındaki eksiklikler en kısa vadede giderilmelidir."

Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen Bayburt Rehberini Seçiyor Yarışması finalinin de yapıldığı program, öğrenciler arasında gerçekleştirilen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile sona erdi. - Bayburt

Kaynak: AA / Yerel

Turizm Haftası Seydi Doğan Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title