Haberler

Turizm Haftası

Tokat'ta, Turizm Haftası etkinliklerle kutlandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'i makamında ziyaret etti.

Vali Taşkesen, ziyaretin ardından, Cumhuriyet Meydanı'nda açılan, Tokat'ın tüm ilçelerinin yöresel ürünlerinin sergilendiği stantları gezdi.

Arhavi Halk Oyunları ekibinin gösterisinin ardından sergilenen Tokat yöresine ait olan 'ellik' oyununa Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel'de katıldı.

Taşkesen, daha sonra Erbaa standını gezdi. Erbaa'dan gelen İsmail ve Ahmet Bolat kardeşler davul gösterisi yaptı, Taşkesen, davul ekibi ile fotoğraf çektirdi. Stantları tek tek gezen Taşkesen, Turizm Haftasını coşkuyla ve görkemli bir şekilde kutlandığını söyledi.

Taşkesen, şunları kaydetti:

"İlimizi en şekilde, en azından kendi hemşehrilerimize ve sizlerin sayesinde ülke gündemine taşımak için yapılmış gayret sarf edilmiş önemli bir program. İlimizde tarım ve turizm geldiğimiz günden beri öne çıkardığımız iki sektör. Bu sene iç ve dış turizmin hareketli geçeceğine inanıyoruz. Bununla ilgili gerekli yatırımları yaptık. Geçen seneye göre şehrimize gele turist sayısı yüzde 60 oranında arttı. Dolayısı ile bu sene çok yoğun bir turist sezonu geçireceğimize inanıyoruz." - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Taşkesen Turizm Haftası Arhavi Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title