Haberler

Turizm Haftası

Mardin Valisi Cengiz, mesaj yayımladı.

Mardin Valisi Ahmet Cengiz," Farklı kültürel değerlere sahip insanların birbirine yakınlaşarak toplumsal barışa katkı sağladığı da bir başka şekilde karşımıza çıkmaktadır" dedi.

Vali Cengiz, yayımladığı mesajında, toplumda turizm farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası'nın kutlandığını belirtti.

Turizmin gelişen, değişen ve sınırları çizilen ülkeler, milletler ve insanlar arasındaki karşılıklı tanımanın doğurduğu bir sosyal etkileşim faaliyeti olduğunu belirten Cengiz mesajında şu ifadelre yer verdi:

" Farklı kültürel değerlere sahip insanların birbirine yakınlaşarak toplumsal barışa katkı sağladığı da bir başka şekilde karşımıza çıkmaktadır. Öte yandan tüm ilçeleriyle bir bütün olarak, sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikleri turizme kazandırmayı başaran Mardin'de tüm sektör temsilcilerinin katkılarıyla devam eden projeler, sürdürülebilir bir turizm stratejisi hedefine emin adımlarla yaklaşıldığının habercisi niteliğindedir." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Turizm Haftası Ahmet Cengiz Mardin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title