Haberler

Turizm Haftası

Burdur'da Turizm Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Burdur'da Turizm Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden etkinlikte, Burdur Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibi yöresel oyunlar oynadı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir, törende yaptığı konuşmada, turizmin dünyanın önde gelen ve hızla büyüyen sektörlerinden olduğunu belirterek ülkelerin alacakları pay için büyük rekabet içinde olduklarını söyledi.

Türkiye'nin sahip olduğu kültürel mirası ve turizm alanlarıyla sektöre güçlü destek sunduğunu aktaran Özdemir, "Son yıllarda turizm yatırımları devletimizin ve özel sektörün katkılarıyla giderek artmaktadır. Turizm işletmelerinde verilen çağdaş düzeydeki hizmetler Türk insanının ünlü konukseverliği de ayrı önem kazanmaktadır. Turizm, ülkemizin zenginleşmesi, tanıtılması, devletimizin güçlenmesi ve insanımızın refah içinde yaşayabilmesi için çok büyük öneme sahiptir." diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında Mehmet Akif Üniversitesi (MAKÜ) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri arasında meyve tabağı süsleme ve servis yarışmaları da düzenlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Turizm Haftası Mehmet Özdemir Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title