Haberler

Turizm Fuarları Arasında Olan Emitt'te Afşin Rüzgârı Esiyor

Güncelleme:

Bu yıl 20'inci gerçekleştirilen ve kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar'ında Afşin rüzgârı esiyor.

İstanbul / Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin 12'inci salonunda yer alan Afşin Belediyesi tarafından oluşturulan "Dünya Mirası Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesi" temalı stant, fuar ziyaretçileri tarafından büyük ilgi görüyor.

Afşin ilçesini temsilen profesyonel bir ekip ile katılım sağlanan EMITT 2016 Fuarında tanıtımın en iyi şekilde yapılabilmesi için gayret gösteriliyor. Fuarda; Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile toplam 20 kişilik ekip Eshab-ı Kehf ve Afşin'i tanıtmak için çalışıyor.

20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılım yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven; "Biliyorsunuz göz nurumuz Eshab-ı Kehf 'imiz bizim her şeyimiz. Tarihi dokusuyla, kültürüyle, gelenek ve görenekleriyle tarih kokan memleketimiz Afşin. Bizler her fırsatta elimize geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için çalışıyoruz. Bu fırsatlardan bir tanesi de Dünyanın en büyük 5'inci fuarı konumunda bulunan EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı. Geçtiğimiz yıl 2015 Emitt fuarına katılarak fuarda yerli yabancı ziyaretçilere İlçemize ait güzellikler ile buluşturduk. Bu yılda 20'ncisi düzenlenen fuarda da yerimizi aldık. Aynı zamanda Emitt 2015 En iyi çıkış yapan ödülünü almaya hak kazandık. Fuarın henüz 1. günü olmasına rağmen yoğun ilgiyle karşılaştık. Sayın Kültür ve Turizm bakanımız Mahir Ünal'ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış programının ardından Sayın Bakanımız standımızı ziyaret ederek hatıra fotoğrafları çekinildiler. Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay standımıza gelerek ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Onlara ben şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum bizleri burada yalnız bırakmadıkları için. Binlerce ziyaretçinin katıldığı EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 3 gün daha misafirlerine kapılarını açmaya devam ediyor. Hemşerilerimizi, Tüm İstanbulluları standımıza bekliyor esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.

EMİTT'te 20. Yıl

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yollarının kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB'in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm 'Yatırımcıları Derneğinin (TYD) iş ortaklığında yapılacak. Bu yıl kongre turizmi, kış ve outdoor sporları turizmini de gündemine alarak turizm fuarcılığında bir ilke imza atan 19. EMITT Fuarı, profesyonel ziyaretçi ve tatilci ziyaretçi sayısıyla rekor kırdığı bildirildi. 1997 yılında başlayan ve Voyager adıyla düzenlenen EMITT Fuarı, 8 ülke ile yola çıkmıştı. 20. yılda hedefi ise 8 ülke ile başlayan bu yolculuğu 80 ülkeye taşıyarak daha geniş kitleye hitap edilmesi sağlanacağı belirtildi.

Geçen yıl 2015 te 19 ncusu gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan, Brezilya, Beyaz Rusya, Fransa, İngiltere, İtalya, İran, Hırvatistan, Hindistan, Güney Afrika, Gürcistan, Karadağ, Kuveyt, Küba, Kore, Makedonya, Maldivler, Malta, Mauritius, Mısır, Moğolistan, Letonya, Lübnan, Özbekistan, Rusya, Slovenya, Seyşeller, Tayland, Tunus, Vietnam, Yemen ve Yunanistan vb. gibi 71 ülkeden 4550 katılımcı ile gerçekleştirmişti.

31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek olan EMITT fuarında Afşin Belediyesi adına 4 gün boyunca çeşitli etkinlikler hazırlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Fatih Güven Doğu Akdeniz Beylikdüzü Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title