Haberler

Adana Turizmine Tesis Dopingi

Güncelleme:

Turizm Danışma Bürosu ve Geleneksel El Sanatları Satış Mağazası, bünyesindeki binlerce hediyelik ürün çeşidiyle Adana turizminin renkli ve önemli bir parçası oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen açılış töreni ile Etnografya Müzesi'nin yanındaki yeni binasında hizmete giren Turizm Danışma Bürosu ve Geleneksel El Sanatları Satış Mağazası, modern görünümünün yanı sıra bünyesindeki binlerce hediyelik ürün çeşidiyle Adana turizminin renkli ve önemli bir parçasını oluşturdu.

Adana'nın en işlek semtlerinden olan Kuruköprü'de hizmete giren Turizm Danışma Bürosu'nda, Adana'yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere danışmanlık hizmeti verilirken, ücretsiz olarak dağıtılan Türkçe ve diğer dillerde basılı broşürler, İl ve Türkiye haritası, Cd'ler ile hem Adana'nın hem de Türkiye'nin diğer illerinin tanıtımı yapılıyor.

Tanıtım Broşürleri Ücretsiz Dağıtılıyor

Ayrıca, yerli ve yabancı turistlere Adana'nın doğal, tarihi, turistik ve kültürel zenginlikleri ile Adana mutfağı hakkında bilgiler veriliyor. Adana'ya gelen tüm yerli ve yabancı misafirlerin, kentten mutlu ayrılmaları amacıyla titizlik ve güler yüzle verilen danışma hizmetleri karşısında yerli ve yabancı turistlerin yüzlerinde oluşan tebessüm ve memnuniyet ifadesi, bir barış ve dostluk projesi olan turizm açısından hayli sevindirici bir ayrıntıyı oluşturuyor.

Turizm Danışma Bürosu ile aynı binada hizmet veren Geleneksel El Sanatları Satış Mağazası'nda (GES) yerli ve yabancı misafirlerin beğenisine sunulan 2 bin 300 farklı çeşit el emeği göz nuru ürün, çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Minyatürler, hat eserleri, tablolar, çeşitli takılar, vazolar, çini işlemeli tabaklar, çeşitli yörelerin gelenek ve kültürlerinin el emeği ve göz nuru ile harmanlandığı, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatları ürünleri, görsel güzellikleriyle adeta büyülüyor. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün koordinesinde kent turizmine önemli bir hizmet sunan Turizm Danışma Bürosu ve Geleneksel El Sanatları Satış Mağazası, yerli ve yabancı turizm dostlarını bekliyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuruköprü Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title