Haberler

Fotoğraf Çektirmek İçin Denizden Çıkarılan Köpek Balığı Öldü

Güncelleme:

Dominik Cumhuriyeti'nde bir grup turist tarafından fotoğraf çektirmek için denizden çıkarılan köpek balığı öldü.

İngiliz The Indepedent gazetesinin haberine göre; sosyal medyada yayınlanan bir videoda, bir grup erkek iplerle köpek balığını sudan çekerken görülüyor.

SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

Köpek balığının bir can simidinin iplerine dolandığı ve cankurtaranlar simidi balığın başından geçirmeye çalışırken, zavallı hayvanın can çekiştiği de görüntülere yansıyor. Videolarda görülenlerden bazılarının Puncata Cana'daki Hard Rock Oteli'nin çalışanları olduğu belirtildi.
Otelden yapılan açıklamada, olaya karışanlar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağı duyuruldu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (8)

balık avlamak yasak mı:

yüzen insanlara zarar vermesin diye avlamışlar işte. ne var bunda

11
24
yanıtYanıtla
yassahh:

ya defol git beynini nerde unuttun

yanıt10
yanıt3
...:

iNSANLAR HAYVANDAN DAHA HAYVAN

19
2
yanıtYanıtla
SiNEM:

PARDON BEN HAYVANIN KiM OLDUGUNU SECEMEDiM YARDIMCI OLURMUSUNUZ. KESKE ALLAH TARAFINDAN DENiZDEKi BALIKLARDA BU iNSANLARLA DENiZiN ALTINDA RESiM CEKiLSE. NE GÜZEL OLURDU

15
1
yanıtYanıtla
ASIL:

acunun adamları

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

LANET OLSUN BUNLARA BU MUBAREK AYDA

2
3
yanıtYanıtla
ilahi ceza:

hayvan haklari

4
0
yanıtYanıtla
can okan:

ellerine sağlık, dünyadaki bütün köpekbalıkları öldürülse keşke.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title