Haberler

Turistler, Serinlemeyi Eğlenceye Dönüştürdü

Fethiye ilçesinde sıcağktan bunalan yerli ve yabancı turistler, aquaparklarda serinlerken eğlenme fırsatı buldu.

Hava sıcaklığının 38 derece ölçüldüğü Fethiye'de, yaz sıcağından bunalan yerli ve yabancı turistler aquaparklarda hem serinliyor hem de eğleniyor.

Ovacık Mahallesi'nde hizmet veren  "Ölüdeniz Water World" aquaparkı, tatilini ilçede geçiren turistlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Serinleme ihtiyaçlarını eğlenceye dönüştüren turistler, farklı boyut ve şekildeki su kaydıraklarından kayarak hem serinledi hem de adrenalin depoladı.

Bazı turistler aquaparktaki havuzlarda yüzüp güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları da dalga havuzundaki yapay dalgalar ile mücadele etti. Her yaş grubuna hitap eden su dolu kaydıraklarda eğlenen turistler, bunaltıcı sıcağı eğlenceye dönüştürdü.

Aquapark yetkilisi Nuri Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmete sundukları aquaparkın heyecan arayan yerli ve yabancı turistlere hitap ettiğini söyledi.

Karagöz, aktivitenin bol olduğu aquaparkta büyük yüzme havuzu, düşme havuzu, dalga havuzu ve çocuklara özel hizmet veren nehir ile yaz sıcağından bunalan misafirlere eğlenirken serinleme fırsatı sunduklarını dile getirdi.

Tatil için Fethiye'ye gelen İngiliz turist Hayley Mcnulty ise aquaparkların sıcak günlerde eğlenip serinlemek için ideal yerlerin başında geldiğini belirterek, uzun su kaydıraklarından kayarak adrenalini yüksek dakikalar yaşadığını anlattı.

Plajlarda doldu

Deniz suyu sıcaklığının 26 derece ölçüldüğü ilçede, bunaltan sıcaktan kaçan turistler Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ve Kumburnu plajlarında denize girdi. Ege'nin serin sularında yüzen turistler, altın sarısı kumlarda güneşlenip kitap okudu.

Macera seven turistler de bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçup, Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Ölüdeniz Fethiye Ovacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title