Haberler

Turistin Düşürdüğü Cüzdanı Bulan Türk, Cüzdanı Polise Teslim Etti

Antalya’nın Kaş ilçesine tatil yapmak için gelen Alman turistin düşürdüğü cüzdanı bulan Türk, cüzdanı polise teslim etti.

Antalya'nın Kaş ilçesine tatil yapmak için gelen Alman turistin düşürdüğü cüzdanı bulan Türk, cüzdanı polise teslim etti.

Kaş'a tatil yapmak için gelen Hogue Jackueline Anette (27), dün şehir merkezinde cüzdanını düşürdü. Cüzdanının düştüğünü bir gün geçmesine rağmen fark etmeyen Anette'nin cüzdanı, İstanbul'dan Kaş'a tatile gelen B.B. (40) Cumhuriyet Meydanı'nda buldu ve Kaş Emniyet Müdürlüğü'ne teslim etti.

Kaş Emniyet Müdürü Murat Şahin tarafından kontrol edilen krem renkli deri cüzdanın Alman Turist Anette'ye ait olduğu belirlendi. Olayın ardından cüzdan sahibi Anette'ye tatil yaptığı otelde ulaşan emniyet ekipleri cüzdanı Alman turiste teslim etti.

Emniyet yetkililerine ve cüzdanı bulan Türk vatandaşına teşekkür eden Anette, "Cüzdanımı kaybettiğimin farkında değildim. Cüzdanım bulunmasaydı büyük sıkıntı çekecektim. İçinde kimliğim ve kredi kartlarım vardı. Onu bulan Türk arkadaşa ve Kaş Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum. Şuna inandım; Türkiye, yabancı turistler için çok güvenli bir ülke. Gelecek yıl tatil için yine Kaş'a geleceğim" dedi.

Alman turiste ait cüzdanda 200 euro, kredi kartları ve kimliğinin yer aldığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kaş Emniyet Müdürlüğü İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title