Haberler

Turhan: "İyi Oynayarak Kaybetmek Bizi Üzüyor"

Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan ve son olarak Batman Petrolspor’a 1-3 mağlup olan Çine Madranspor’da Teknik Direktör Armağan Turhan, iyi oynayarak kaybetmekten üzüntü duyduklarını belirtti.

Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan ve son olarak Batman Petrolspor'a 1-3 mağlup olan Çine Madranspor'da Teknik Direktör Armağan Turhan, iyi oynayarak kaybetmekten üzüntü duyduklarını belirtti.

3. Lig 3. Grup'ta kötü gidişata dur demek adına ikinci yarıya iyi bir kadro kurarak başlayan Çine Madranspor ikinci yarının ikinci maçında Batman Petrolspor'a kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. İyi futbol oynamasına rağmen sahadan eli boş ayrılan Çine Madranspor alt sıralardan kurtulmanın yollarını arıyor. Batman karşısında iyi futbol oynamalarına rağmen şans faktörlerinin yanında olmadığını kaydeden Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, "Bu kadar iyi oynayarak kaybetmek bizi üzüyor. İlk 30 dakikada rüzgara karşı oynamamıza rağmen 3-0 olacaktı. Futbolun bütün pozitif yanlarını sahaya döken ve sağlı sollu ataklar geliştiren bir takım vardı. Ancak beceri ve şans faktörü etkili oldu. Farka gidecek maçta rakibimiz ilk geldikleri pozisyonda bir hata yaptık ve golü kalemizde gördük. Bir futbol takımında isteseniz bu kadar şansızlıkları bir araya getiremezsiniz. Daha maçın 5. dakikasında stoperimiz Mesut Yılmaz sakatlandı. 45. dakikada yine iyi oynayan Mustafa Kara sakatlandı. İkinci yarıda bir diğer stoperimiz çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu kadar şansızlıklar zinciri bir araya geldi. Ayrıca maç 1-1 devam ederken kalecimizin müthiş hatası sonucu yediğimiz bir gol var" dedi.

"PES ETMEDİK"

Karşılaşmada kırılma noktalarının ilk devrede kaçırdıkları goller ve 1-1'den sonra defansta yaptıkları büyük hatalar olduğunu dile getiren Turhan, "2. golü kalemizde gördükten sonra maçta film koptu. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Ama hiç bir zaman biz mücadelemizi bırakmıyoruz. Ben evimi bıraktım ve tesiste yatıp kalkmaya başladım. Biz bu işte pes etmedik. İyi top oynuyoruz ama karşılığını alamamanın vermiş olduğu üzüntü var. Rakip takım eze eze bizi yense sorun yok. Ama iyi top oynayıp kaybettiğimiz zaman kahroluyoruz. Sonuçta önümüzde 16 tane daha maç var. Deplasmanda alınan galibiyet içeride alınan mağlubiyeti etkisiz hale getirebiliyor" diye konuştu.

Bu ligde herkesin herkesi yenebilecek güçte olduğunun altını çizen Turhan sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bergama maçında iki stoperimiz yok. Arif cezalı ve Mustafa Kara sakat. Ama biz buna rağmen fakir edebiyatı yapmıyoruz. Elimizdeki oyuncularla çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mesut'un antrenmanda sakatlığı vardı o sakatlık nüksetti. MR çekilecek sonucunu bekliyoruz. Ona göre karar alacağız. Sanırım birkaç maç aramızda olmayacak" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Batman Petrolspor Mustafa Kara Mesut Yılmaz Çine Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title