Haberler

Turhal'da Dolu ve Sağanak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhuriyet Caddesi alt geçidinde meydana gelen kaza Yolda kalan otomobiller Alparslan Türkeş Bulvarı alt geçidinde kalan otomobil Otomobilin traktör yardımıyla çıkarılması Caddelerde kalan otomobilller Su birikintilerinde ilerlemeye çalışan araçlar -Dolu yağan araziden görüntüler Turhal'da dolu ve sağanak Tokat'ın Turhal ilçesinde yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su baskınları oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı Tokat'ın Turhal ilçesinde dolu ve sağanak etkili oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhuriyet Caddesi alt geçidinde meydana gelen kaza

Yolda kalan otomobiller

Alparslan Türkeş Bulvarı alt geçidinde kalan otomobil

Otomobilin traktör yardımıyla çıkarılması

Caddelerde kalan otomobilller

Su birikintilerinde ilerlemeye çalışan araçlar

-Dolu yağan araziden görüntüler Turhal'da dolu ve sağanak

Tokat'ın Turhal ilçesinde yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su baskınları oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı

Tokat'ın Turhal ilçesinde dolu ve sağanak etkili oldu.

İlçede dolunun ardından yarım saat etkili olan sağanak nedeniyle, Cumhuriyet Caddesi ve Alparslan Türkeş Bulvarı alt geçitlerinde, cadde ve sokaklarda su baskınları oluştu.

Cumhuriyet Caddesi alt geçidinde biriken yağmur suyu nedeniyle, maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Polis ekipleri, alt geçidi trafiğe kapattı.

Alparslan Türkeş Bulvarı alt geçidinde ise bir otomobil suda kaldı. Otomobil sürücüsü, aracını traktöre bağlayarak buradan çıkardı.

Menderes Caddesi ve Yavuz Selim Mahallesi'nde birçok otomobil yolda kalırken, sürücüler zor anlar yaşadı.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye ekiplerince, su baskınlarının yaşandığı alanlarda çalışmaların hızlı şekilde başlatıldığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title