Haberler

Turhal'da 19. Kocakavak Kültür ve Sanat Festivali

19. Turhal Kocakavak Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi.

19. Turhal Kocakavak Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi.

Milli Egemenlik Parkı etkinlik alanında düzenlenen şölende, 54 çocuğa Turhal Kaymakamlığı tarafından çeyrek altın, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ise oyuncak hediye etti.

Buradaki törende konuşan Bekler, "Yaz ayı boyunca maddi imkanı iyi olan aileler çocuklarını sünnet ettirdikleri zaman birde düğün yaptılar. Bizde Turhal Belediyesi olarak dedik ki çocuklarını 'sünnet ettiremeyen, sünnet ettirmiş olsa bir çocuklarına düğün yapamayan ailelerle birlikte toplu bir düğün yapalım' Sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz olduğumuz bu sünnet şöleni bir sünnet düğünüdür. Ben hepinize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bekler, şölene katkılarından dolayı Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'na teşekkür etti.

Çocuklar ve aileleri daha sonra faytonlara ve otobüslere binerek şehir turu attı. Şehir turu sonrasında etkinlik alanına dönen çocuklara Karagöz ve Hacivat gösteri sunuldu. Programda yerel sanatçılardan şair Murat İnce halk konseri verdi.

54 çocuk, Turhal Devlet Hastanesinde sünnet ettirildi. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Turhal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title