Haberler

Turhal Belediyesi'nden İftar Yemeği

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, belediye personeline iftar yemeği düzenledi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, belediye personeline iftar yemeği düzenledi.

Yaklaşık 550 kişinin katıldığı iftar yemeğine Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'in yanı sıra, Başkan Yardımcısı Fikret Koç, Belediye-İş Sendikası Tokat Şube Başkanı İsmail Duman, Belediye Birim Müdürleri ve belediye personeli katıldı.

İftar yemeği sonrasında konuşma yapan Belediye-İş Sendikası Tokat Şube Başkanı İsmail Duman, "Tokat şubemize yaklaşık 80 belediye bağlı. Bundan 8 sene öncesine gittiğimizde bu belediyeler içinde bir gün işçisine hiç borcu olmayan ve kurumsallaşmış bir belediyeye plaket verilecek deselerdi açık ve net söylüyorum Turhal Belediyesi hiç aklıma gelmezdi. Belediye Başkanı Ali Gözen göreve geldiği 8 yıl öncesinde iç, dış ve personele olan borçlarından dolayı batak içerisinde bir belediye devralmıştı. Fakat çok şükür bugün personeline bir kuruş borcu olmayan hatta emekliye ayrılanların kıdem ve ihbar tazminatları ödenmiş, işçisinin toplu sözleşmeden dolayı hiçbir alacağının kalmadığı bir kurum oldu Turhal Belediyesi. Kararlı adımları sayesinde Turhal Belediyesi'ni bugünlere taşıyan ve sendikamıza bağlı bulunan belediyeler içerisinde personeline hiç borcu olmayan örnek Belediye Başkanı Ali Gözen'e tüm işçi arkadaşlarım adına plaket takdim etmek istiyorum" dedi.

Kendisine verilen plaket sonrası duygulandığını belirten Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Biz belediyeyi içeride birikmiş ikramiyeler, iç ve dış borçlarla dolu şekilde devraldık. Benim idealim Turhal'a ve Turhallıya hizmet etmek. Bundan başka bir düşüncem de yok. Sizler bizim gibi halka hizmetin hakka hizmet etmektir düşüncesi ile hareket ettiğinizde zaten sorun yok demektir. 8 yıl öncesini düşündüğümde ve bugüne baktığımda yarabbi bugünleri de görmek varmış diyorum. Çünkü belediye personelinin kendi kendine çalıştığı ve memleketine ihanet etmeden hizmet ettiği günlerde varmış. Bugün Turhal Belediyesinde kadrolu, şirket elemanı ve İŞKUR elemanı diye bir ayırım yok. Hepimiz Turhal'ın bir adım daha nasıl ileri götürebilir ve geliştirebiliriz bilincinde olmalıyız. Bugün ayrıca Ramazan ayı münasebetiyle ayrım yapmadan tüm personel arkadaşlarımıza 50 TL'lik gıda alışveriş kartı vereceğiz. Bundan sonraki Ramazanlarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Bu milletin hakkı yetim hakkıdır. Yetim hakkını kollamak sizlerinde benimde görevim. Turhal Belediyesi'nin gelirlerini artırmaya ve korumaya yönelik çalışmalar yapmasaydık bugün bu duruma gelemezdik. Sizlerin en az 10-15 ikramiye alacağınız olurdu. Şükürler olsun daha çok çalışıyoruz. Şehrimizi adeta şantiyeye çevirdik. Çünkü artık Turhal Belediyesi'nin parası da var çalışma azmi de var. Bu azimle yolumuza hep beraber devam edeceğiz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gözen Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title