Haberler

Turhal Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Turhal Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.

Turhal Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, başkanlığı'nda, belediye binasında yapılan meclis toplantısı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açılış konuşması yapan Bekler, 2014 yerel seçimlerinin Turhal'a ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Meclis üyeleri ile 5 yıl beraber çalışacaklarını belirten Bekler, "Allah bizlere kolaylık versin ve bu meclisimizi etkili kılsın. Turhal'ın problemlerini, sıkıntılarını çözmeyi bize nasip eylesin. Sizler de, bizler de seçilmiş insanlarız. Seçilmiş insanlar olarak ilçemize hizmet etmek için gelmiş bulunuyoruz. Ben hiç birinize karşı art niyetli ve ön yargılı değilim. Bundan dolayı bu meclis çalışmaları boyunca sizden bizlere karşı art niyetli ve ön yargılı olmadan sadece Turhal'ın sorunlarına odaklanmanızı istiyorum" ifadesini kullandı.

Bekler'in konuşmasının ardından MHP grubu adına söz alan Meclis Üyesi Halit Ayan ise, "30 Mart seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Turhalımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçim kampanyası boyunca hiçbir üzücü olayın gelmemesi sebebiyle bütün partilerin adaylarını ve teşkilatlarını kutluyorum. Kazanan taraf olarak sayın Yılmaz Bekler ve ekibini de kutluyor, kendilerine ve Turhalımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından meclis toplantısında Başkanlık Divanı, daimi encümen üyeleri, ihtisas komisyonları ve Tarihi Kentler Birliği ve Katı Atık Yönetim Birliği'ne üye seçimleri yapıldı. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Yılmaz Bekler Türkiye Turhal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title