Haberler

Turgutluspor, Tokatspor'dan Kaleci Emrehan ile Anlaştı

Spor Toto 2.Lig takımlarından Turgutluspor, geçen sezon Tokatspor'da oynayan kaleci Emrehan Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor, geçen sezon Tokatspor'da oynayan kaleci Emrehan Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Irlamaz Spor Vadisi Turgutluspor Tesisleri'nde, asbaşkanlar Mesut Özdamar ve Ali Yenilmez'in katıldığı törende, 32 yaşındaki file bekçisi Emrehan Ceylan, kendisini 2 yıllığına Turgutlusporlu yapan imzayı attı.

Asbaşkan Mesut Özdamar, "Geçtiğimiz sezon dikkatimizi çeken bir kaleciyi transfer ettik. Transferlerimiz tamamen teknik direktörümüz Teoman Koray Cinel'in raporu doğrultusunda yapılıyor" dedi.

Kaleci Emrehan Ceylan da yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek,

"Bana güvenen yöneticilerin, Koray hocamın yüzünü kara çıkarmayacağım. Ele ele vererek Turgutluspor'u hak ettiği yere getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Emrehan'ın şimdiye kadar Zeytinburnuspor, Saran Keskinspor, Altay, Petkimspor, Ankaraspor, Beylerbeyispor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Yalovaspor, Yimpaş Yozgatspor, Sakaryaspor, Akçaabat Sebatspor, Karşıyaka, Gebzespor, Konya Torku Şekerspor, Sivasspor, Bozüyükspor, Fethiyespor ve Tokatspor takımlarında forma giydiği bildirildi.

Muhabir: Erkan Şimşek / Bahri Okumuş

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Turgutluspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title