Haberler

Turgutluspor, Onur Koçak ile Sözleşme İmzaladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Turgutluspor, eski kaptanı Onur Koçak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde konuşan Turgutluspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çevikkan, Onur Koçak'ın Turgutluspor'un en önemli değerleri arasında yer aldığı belirterek "Onur'u transfer olarak görmüyoruz, kendisi evine geri döndü. 3.Lig'de yaşanan şampiyonlukta genç yaşında takım kaptanlığı yapan bir isim olan Onur, takımımıza olumlu katkılar sağlayacaktır. Her iki taraf içinde inşallah hayırlı olsun" dedi.

Turgutluspor'a dönmekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden futbolcu Onur Koçak ise "Burası benim kendi evim, burada yaşıyorum  ve bu renklerle büyüdüm. Turgutluspor'la tekrar yollarımız kesişti, yeniden yuvada olmaktan dolayı çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Taraftarımızın önüne çıkacağım günü iple çekiyorum" dedi.

Onur Koçak, Turgutluspor'un ardından Adana Demirspor, Afyonkarahisarsspor, Bozüyükspor, Torbalıspor, Darıca Gençlerbirliği ve son olarak Dardanelspor A.Ş.'de forma giymişti. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Turgutluspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title