Haberler

Turgutluspor Camiayı Yöneldi

İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da Konya Anadolu Selçukspor beraberliğinden sonra istifa eden Koray Cinel'in yerine teknik direktör arayışının sürdüğü, Başkan Adnan Demirel'in yine camia içinden bir isimi takımın başına getirmek istediği öğrenildi.

İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'da Konya Anadolu Selçukspor beraberliğinden sonra istifa eden Koray Cinel'in yerine teknik direktör arayışının sürdüğü, Başkan Adnan Demirel'in yine camia içinden bir isimi takımın başına getirmek istediği öğrenildi.

Geçen sezon Burhanettin Basatemur'un ayrılmasının ardından son haftalarda Mesut Tüfenkoğlu ile birlikte göreve gelen İbrahim Baş'ın ismi ön plana çıkarken, bu konudaki kararın önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi.

Öte yandan Başkan Demirel'in Belediye Başkanı Turgay Şirin'le bir görüşme yaparak destek isteyeceği bildirildi. - Turgutlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgutluspor Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title