Haberler

Turgutluspor Başkan Demirel Açıklaması

“Yönetim kurulunda bazı arkadaşlarımız görevlerinden ayrıldılar ama biz onlara kırgın değiliz. Fikir ayrılıkları yaşadık ve sonuç bu şekilde oldu"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor Başkanı Adnan Demirel, hafta içinde fikir ayrılıkları nedeniyle bazı arkadaşlarının yönetim kurulundan ayrıldıklarını belirterek "Fikir ayrılıkları yaşadık ve sonuç bu şekilde oldu ama kimseye kırgın değiliz" dedi.

Pazar günü oynayacakları Ofspor maçının hazırlıklarını sürdüren takımının antrenmanını izleyen Demirel, antrenman bitiminde teknik direktör Teoman Koray Cinel ve takım kaptanı Sadullah Eraslan ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Hafta içinde gündemi fazla meşgul ettiklerini söyleyen Demirel, "Yönetim kurulunda bazı arkadaşlarımız görevlerinden ayrıldılar ama biz onlara kırgın değiliz. Fikir ayrılıkları yaşadık ve sonuç bu şekilde oldu. Bizlerde bu arkadaşlarımızın istifalarını kabul ettik, onların yerine yeni arkadaşları asil üyeliğe yazdık" dedi.

Basına yansıyan "oyuncuların alacakları ödenmedi" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Demirel şunları söyledi:

"Oyuncuların alacakları ödenmedi yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Oyuncularımızın içeride birikmiş maç başı ücretleri önümüzdeki hafta içerisinde ödenecek. Oyuncularımızın ekonomik anlamda bir sıkıntısı yok. Oyuncularımız burada ve kendilerine sorabilirsiniz. Bu tür haberler bizleri yaralar ve üzer. Biz zor bir göreve geldiğimizi biliyoruz ve bahane üretmiyoruz. Ben tüm camiaya birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi, bu takımın hepimizin takımı olduğunu söylüyorum. Herkesi hafta sonu Turgutluspor'u tribünlerde desteklemeye davet ediyorum."

"Gün takımı destekleme günüdür"

Ofspor maçı hazırlıkların devam ettiğini dile getiren teknik direktör Teoman Koray Cinel ise, "Biz kazanarak yeniden çıkış yapacağımıza inanıyoruz. Gün takımı destekleme günüdür. Turgutluspor taraftarına buradan sesleniyorum. Hatalarımız olmuştur, eksiklikler olabilir, her şey olabilir ama Turgutluspor hepimizin takımı hepimizin destek vermesi gereken bir takım" şeklinde konuştu.

"Sadece skor sıkıntımız var"

Takımda futbolcular arasında herhangi bir sorun olmadığını ifade eden takım kaptanı Sadullah Erarslan da alınan kötü sonuçlardan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti. Aldıkları sonuçlar nedeniyle taraftarlardan özür dileyen Eraslan, şunları kaydetti:

"Paramızı alamadığımız yönünde haberler alıyoruz, bunlar hakkında konuşmak bile istemiyorum. Burada ne vaat ediliyorsa, bundan önceki dönemlerde paralar nasıl alındıysa bu sezon da alınıyor. Her arkadaşımız şu ana kadar peşinatını, primlerini aldı. Bizim sadece skor sıkıntımız var." - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Turgutluspor Teoman Ofspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title