Haberler

Turgutlu Ziraat Odası'nda, Şenol Yeniden Başkanlığa Seçildi

Turgutlu Ziraat Odası'nda Abdullah Şenol, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Turgutlu Ziraat Odası'nda Abdullah Şenol, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Turgutlu Ziraat Odası'nda, geçen hafta yapılan delege seçimlerinin ardından meclis ve yönetim kurulu üyelikleri için sandık başına gidildi.

Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan ve 61 delegeden 59'unun oy kullandığı seçimlerde, mevcut başkan Abdullah Şenol ile Yıldıray Aktaş başkanlık için yarıştı.

Seçimlerde 41 oy alan Abdullah Şenol yeniden Turgutlu Ziraat Odası Yönetim Kurulu başkanlığına seçildi. Diğer aday Yıldıray Aktaş ise 18 oyda kaldı.

Şenol, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Burada kazanan kardeşlik olmuştur. Seçim bitti artık kardeşçe odamızı yöneteceğiz" dedi.

Seçimler sonucunda ayrıca 21 kişilik Turgutlu Ziraat Odası Meclisi'nin şu isimlerden oluştu:

"Abdullah Şenol, Hüseyin Şenoğul, Savaş Aydın, Mehmet Kahrıman, Hasan Sunkur, Mehmet Öztürk, Hurşit Ayhan, Merhmet Erdik, Mustafa Süzük, Akif Atik, Necati Yaşar, Süleyman Akcan, Mehmet Erbey, Halil Özdinç, Ömer Çakı, Celil Kahraman, Ömer Orhani Selim Selim Günel, Muzaffer Şenol, Yakup Türker ve Yunus Sezgin."

Şenol başkanlığında oluşan yönetim kurulunda ise Hüseyin Şenoğul, Hasan Sunkur, Mehmet Erdik, Mehmet Erbey, Ömer Orhan ve Mehmet Öztürk yer aldı. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Şenol Turgutlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title