Haberler

Turgutlu Mahallelerinde Yenileme Çalışmaları

Turgutlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nin en önemli bölgelerinden birisi olan Gardalya Sokak’ta başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nin en önemli bölgelerinden birisi olan Gardalya Sokak'ta başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Yaklaşık 4 bin metrekarelik alanın eski bordürleri sökülürken, bölge uygulanacak projeye hazırlanıyor. Özellikle otopark alanlarını kullanan mahalle halkını mağdur etmemek adına çalışmaları ön görülen süreden daha kısa bir zamanda tamamlamak istediklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Tamamlandığında aydınlık, ferah ve güvenli bir park alanını ilçemize kazandırmış olacağız" dedi.

Uygulanan projenin tamamlanmasıyla birlikte sokağın daima güvenlik görevlilerinin kontrolünde olacağını vurgulayan Başkan Şirin, "Modern ve güvenli şehirlerde aydınlatmaların etkisi büyüktür. Biz de hem güvenlik noktaları hem de aydınlatmalarla olası güvenlik zaafiyetini ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde yeşil ve otopark alanı artmış, kuru süs havuzu, çocuklar için interaktif oyun alanları, görme engellilerin de rahatlıkla faydalanabileceği yürüyüş yolları ve oturma gruplarıyla Turgutlu'ya bir örnek alan kazandıracağız. Bu anlamda biraz sabır ve zaman dahilinde bölgede yaşayan vatandaşlarımızın bu konuda anlayış göstereceğine inanıyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Turgutlu Belediyesi Turgay Şirin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title