Haberler

Turgutlu Demokrasi ve Şehitler Mitinginde Tek Yürek Oldu

Güncelleme:

Turgutlu, Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile eşzamanlı olarak Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge akın etti.

Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte yola çıkan belediye personeli ve vatandaşlar, Manisa'da tek yürek oldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katıldı. Turgutlu Belediyesi önünden hareket eden araçlarla Manisa'ya intikal eden belediye müdürleri, personeli ve vatandaşlar da Manisa'daki coşkunun büyük bir parçası oldu. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı ve protokolün ilk olarak Vali Mustafa Hakan Güvençer'in makamında bir araya geldiği mitinge, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Recai Berber, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibi, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, kaymakamlar, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Miting, darbe girişimi sırasında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından İl Müftüsü Sinan Cihan, darbe girişimi sırasında şehitler için dua etti.

Birlik ve Beraberlik Coşkusu

İstanbul Yenikapı'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleştirilen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' canlı yayınla Cumhuriyet Meydanı'nda gösterildi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuştuğu miting protokol üyelerinin sahneye çıkarak verdiği birlik ve beraberlik pozuyla sona erdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgutlu Belediyesi Taner Yıldız Turgay Şirin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
title