Haberler

Turgutlu'da Tuğba Özay Rüzgarı

Tuğba Özay, Turgutlu Palm City Otel'de sahne aldı.50 bin dolara malolan Altın Oda da konaklayan Tuğba Özay, "Kendimi kraliçe gibi hissettim" dedi.
Mankenlikten şarkıcılığa geçen Tuğba Özay, Turgutlu Palm City Otel'de sevenleriyle buluştu.

Tuğba Özay, Turgutlu Palm City Otel'de sahne aldı. 50 bin dolara malolan Altın Oda da konaklayan Tuğba Özay, "Kendimi kraliçe gibi hissettim" dedi.

Mankenlikten şarkıcılığa geçen Tuğba Özay, Turgutlu Palm City Otel'de sevenleriyle buluştu. Saat 22.00'de başlayan program saat 01.00'e kadar sürdü. Özay, sahne performansıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Turgutlu Palm City Otel'in Türkiye çapında üne kavuşmasını sağlayan Altın Oda'da kalan Tuğba Özay "Kendimi kraliçe gibi hissettim" dedi.

Tuğba Özay, bu odanın kapak açacağı dahil herşeyin 24 ayar altından oluştuğunu belirterek şunları söyledi: "Duvarlardaki saatten duvar boyasına kadar hatta banyo bile. Kraliçeler gibi ağırlanıyorum burada. Çok hoş bir şey tabiki. İnsan kendini kraliçe gibi hissediyor. Ben de siyah elbisemi 48 ayar altın aksesuar ile süsleyerek odanın konseptine uygun bir şekilde giyindim."

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Özay, sevenlerine müjde verdi. Özay, yeni bir tiyatro oyununa başlayacaklarını belirterek şunları söyledi: "Kadın erkek ilişkilerini irdeleyen, yalanlar üzerine kurulu kadın erkek ilişkilerini tiye alan bir tiyatro oyununa başlıyoruz. Yakında turneye başlayacağız."

ERMENİ HEMŞİREYİ CANLANDIRACAK

48. Alay isminde Türkler ve Ermenileri anlatan bir sinema filmi için kamera karşısına çıkmaya hazırlanan Tuğba Özay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni bir sinema filmine başlıyoruz. Türkler ve Ermenileri anlatacak 48. Alay ismindeki filmde ben de Ermeni bir hemşireyi canlandıracağım. Son olarak umuyorum ki sevgililer gününde çok güzel bir düetimiz olacak. Çok değerli bir sanatçı dostumla birlikte. Tuğba Özay'ı hiç beklemediğiniz bir form ve hiç beklemediğiniz bir parçayla göreceksiniz."

Özay, daha sonra sahnede sevenleriyle buluştu. Altın Oda'nın telefonlardan arabalara, çantalardan televizyonlara kadar bir çok şeyi altınla kaplayan Golden Designes Şirketi'nin sahibi Gündar Balo da, Özay'a Golden Designes'den bin TL'lik hediye çeki verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Tuğba Özay Turgutlu Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title