Haberler

Turgutlu'da İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Turgutlu ilçesinde ilaçlamalara devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Turgutlu ilçesinde ilaçlamalara devam ediyor. Vatandaşların karasinek ve sivrisineklerden rahatsız olmaması için tüm çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sivrisinek ve karasineklere karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Turgutlu ilçesinde sineklerin üreme imkanı bulduğu sulak alanlarda uçkun ve larva ilaçlamaları yapılıyor. İlçe merkezinde yeşil alanlar ilaçlanıyor. Bunun yanı sıra periyodik sokak ilaçlamaları da devam ediyor. Ayrıca ilçede hayvancılıkla geçimini sağlayan Aşağı Bozkır, Yukarı Bozkır, Dalbahçe, Osmancık, Yayla, Kurudere, Avşar, Sivrice, Yeniköy, Urganlı, Akçapınar, Sarıbey Mahalleleri de LSD hastalığına karşı ilaçlandı. Vatandaşlar, periyodik ilaçlamalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title