Haberler

Turgutlu'da da Manisa Kart Dönemi Başlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ulaşımda dönüşüm projesi Turgutlu’da da başlıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ulaşımda dönüşüm projesi Turgutlu'da da başlıyor. 20 Şubat 2017 Pazartesi gününden itibaren Turgutlu toplu taşımada Manisa Kart kullanacak. Vatandaşların Manisa Kart edinmeleri için kart basım merkezleri de belirlendi. Turgutlulular, Koordinasyon İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası, MABEM, Ergenekon ve Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde Manisa Kart başvurularını yapabilecek.

İl genelinde toplu ulaşımda başlattığı dönüşüm hamlesiyle vatandaşların modern, alçak tabanlı ve engelli taşınmasına uygun araçlarla seyahat etmesini sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde hizmet verecek minibüslerin dönüşümünü de tamamladı. İlçede toplu taşıma hizmeti veren S.S 17 No'lu Turgutlu Şehir İçi Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi araçlarının dönüşümüne öncülük eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçe merkeziyle mahalleleri arasında hizmet verecek araçlar, vatandaşın hizmetine sunuluyor. Bu doğrultuda 20 Şubat 2017 Pazartesi günü itibariyle de Turgutlu ilçesinde Manisa Kart kullanılmaya başlanacak. Vatandaşların mağdur olmaması adına Manisa Kart edinmeleri gerekiyor.

Turgutlu'da Manisa Kart basım yerleri de belirlendi. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürlüğü hizmet binası ve MABEM hizmet binasında 08.00-20.00 saatleri arasında, Ergenekon Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde 08.00-17.00 saatleri arasında Manisa Kart başvurularını yapabilecekler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title