Haberler

Turgutlu'da Çifte Eğlence

Güncelleme:

Ardından Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Zeyno ve Denyo' isimli ortaoyunuyla Turgutlululara çifte eğlence yaşattı.

Manisa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte, hizmet ağını il geneline yayan Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Ramazan Ayı etkinliklerini 17 ilçede gerçekleştirmeye devam ediyor. İl genelinde gezici Tır ile 'İki Direk Bi Şamata' ortaoyununun sahnelenmesinin ardından şimdi de Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ve şehir Tiyatrosunun 'Zeyno ve Denyo' adlı ortaoyununu Turgutlulu vatandaşlarla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı, MHP Turgutlu Meclis Üyesi Hayriye Hızal ve çok sayıda Turgutlulu vatandaşın izlediği etkinlik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenlerinden Efe Çıraklar ve Aylin Eralp'in muhteşem orkestra eşliğinde Türk Sanat Müziği Konseri vermesiyle başladı. Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerine yer verilen konser, izleyenlerden tam not aldı.

Turgutlu güzel bir gece geçirdi

Türk Sanat Müziği ziyafetinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun 'Zeyno ve Denyo' isimli ortaoyunu sahnelendi. Kahveci Satılmış'ın kızını evlendirme kararı alması üzerine Satılmış Bey'de gönlü olan Katina hanım'ın Zeyno için damat arayışlarına başlaması ve bununla birlikte ortaya çıkan muhteşem komedinin anlatıldığı oyun, Turgutlulu vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı, Gıda Bankası Sorumlusu Emin Keçeci ve MHP Turgutlu Meclis Üyesi Hayriye Hızal tüm oyuncuları ve yönetmen Tayfun Şengöz'ü tebrik etti. Hızal, "Turgutlu çok güzel bir gece geçirdi, bu hizmeti bizlere sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyoruz" dedi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı da, "Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün selamlarını getirdik, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi. Ardından Turgutlulu vatandaşların alkışları eşliğinde sahne selamı verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Turgutlu Elmalı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title