Haberler

Turgutlu, Büyükşehir'in Farklılığını Yaşıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından evlerin dış cephelerinde başlatılan boyama işlemleri Turgutlu ilçesinde de son hızla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından evlerin dış cephelerinde başlatılan boyama işlemleri Turgutlu ilçesinde de son hızla devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yakuplar, Temrek ve Çampınar Mahallelerinde dış cephe boyamalarında önemli aşama kaydetti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde zamanla kötü bir görünüm kazanan evlerin dış cephe boyamalarını yaparak evlere yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Bu kapsamda sürdürülen çalışmalar Turgutlu'da da tüm hızıyla devam ediyor. Turgutlu ilçesi Yakuplar, Temrek ve Çampınar Mahallerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri yıpranan ve uzun süredir boyanmayan kapı, pencere ve duvarlarda boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Boyama çalışmalarının ardından evlerin kazandığı yeni görüntü mahalle sakinlerini de mutlu ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların üstlerinden önemli bir yükü aldığını ifade eden vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini sundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çampınar Yakuplar Turgutlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title