Haberler

Turgutlu Belediyesinde Devir Teslim Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin bugün belediye başkanlığını devraldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin bugün belediye başkanlığını devraldı.

Turgutlu Belediyesinde yapılan devir teslim törenine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Turgutlu ilçe başkanı Sedat Kutlu, üst düzey parti yetkilileri ve şehir meclis üyeleri katıldı. Törende Turgutlu Belediye binası önünde dualar okunurken, kurbanlar kesildi. Serhat Orhan'ın olmadığı devir teslim töreninde belediye başkanlık makamının devrini Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav gerçekleştirdi. Resmi imzaların ardından Simav resmi mührü yeni belediye başkanı Turgay Şirin'e takdim etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti. 10 yıllık aradan sonra Turgutlu Belediye Başkanlığına MHP'den seçilen Turgay Şirin koltuğa oturdu ve tebrikleri kabul etti.

Devir teslim töreninden sonra Cengiz Ergün ve Turgay Şirin balkon konuşması yaptı. Balkon konuşmasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün: "Değerli Turgutlular hepinizi teşekkür ederiz, sizlerin desteğiyle bu seçimleri el birliğiyle kazandık. Bazıları biz seçimi kazandık derken biz farklarla seçimi halkımızla kazandık. Hepinizden Allah razı olsun" dedi.

Balkon konuşmasında coşkulu bir kalabalığa konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlulu vatandaşlara teşekkür etti. Şirin: "Bu seçimi dualarla bizleri hiç yalnız bırakmayan sizlerle kazandık. Bir seçim dönemini geride bıraktık, inanıyorum ki bu süreçte demokrasi kazandı, Turgutlu kazandı. Turgutlu'da 10 yıllık bir milliyetçi yerel yönetim özlemi vardı ve bu özlemi sonlandırdık. Allah'ın izniyle halkımızın güvenine boşa çıkarmayacak ve gece-gündüz çalışarak nasıl bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuzu dost-düşman herkese göstereceğiz. Bir kere yükselen bayrağın bir daha inmeyeceğine inanıyoruz ve o bayrağın yerinden inmemesi için hepimize çok önemli görevler düşüyor. Biz bugünden sonra parti rozetimizi bir kenara bırakıp, hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, tüm halkımız kucaklayacağız. Sorumluluğumuz çok ve omuzlarımızdaki yük ağırdır. Biz herkesi kucaklayacağız, herkesin sözcüsü ve temsilcisi olacağız. Soğuktan elleri çatlayan yavrularımızı bağrımıza basacağız. Bu zaferin mimarı sizlersiniz, hizmet aşkıyla yanan bizlere sizler destek verdiniz. Birçok hizmet sözü verdik, bunları hep beraber yapacağız. Belediye başkanlığı kapımız herkese, her zaman açık bir yanlışlık, hata yaparsak bizleri mutlaka uyarın. Birlikte yaşıyorsak birlikte yönetelim sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, Turgutlumuzu sizlerin desteğiyle yöneteceğiz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cengiz Ergün Turgay Şirin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title