Haberler

Turgutlu Belediyesi Personeline İş Güvenliği Eğitimi

Turgutlu Belediyesi, hizmet içi eğitim programları çerçevesinde sürdürdüğü ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimleri kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 100 personele seminer düzenledi.

Turgutlu Belediyesi, hizmet içi eğitim programları çerçevesinde sürdürdüğü 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimleri kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 100 personele seminer düzenledi.

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi'nde düzenlenen 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği' eğitimine Park Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan saha personelleri katıldı. Dr. Serpil Karadadaş, amaçlarının çalışanlara genel iş güvenliği kurallarını ve kazalardan nasıl korunacaklarını öğretmek, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirmek, daha güvenli bir iş ortamında oluşturmak olduğunu belirterek, iş güvenliğinin bir kültür olarak aşılanması sürecinde, çalışanların bilgi düzeyini arttırmayı ve pekiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Verimli geçen seminer sonunda, eğitim seminerine katılan personeller "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" katılım sertifikası almaya hak kazandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title