Haberler

Turgut Uçar, Altay'a Gönülden Bağlıyım

Altay'ın 11 Haziran'da prensip anlaşmasına vardığı, ancak 15 gün geçmesine rağmen henüz resmi sözleşme imzalatmadığı teknik direktör Turgut Uçar, "Ben Altaylıyım ve bu kulüp için elimden geleni yapmaya hazırım. Kağıt üzerindeki imza önemli değil, ben imzayı gönülden atmışım" dedi. Yönetimle temas halinde olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, transfer yasağının durumuna göre hedef belirleyeceklerini söyledi.

"Yasak kalkmazsa mutlak şampiyonluktan bahsetmek gerçekçi olmaz" diyen Turgut Uçar, "Kadroda önemli bir kan kaybı yaşandı. Altay'ın 3'üncü Lig'de şampiyonluktan başka hedefi olamaz, ancak altyapı oyuncularımızla yola devam etmemiz gerekirse ona göre hareket ederiz. Önceliğimiz ligde kalıp, play off'u zorlamak olur. Bu durumu herkes kabullenmeli. Gerçekçi konuşmak lazım. Transferin önü açılırsa, alacağımız oyuncular hazır" şeklinde konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgut Uçar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title