Haberler

Turgut Toplusoy: Ceyda Prim Yapmak İçin Bizi Kullanıyor

Güncelleme:

Oğlu Buğra'nın oyuncu Ceyda Ateş'le ilişki yaşamasına karşı çıktığı, bu nedenle oğlunu aile şirketinden kovduğu iddiasıyla gündeme gelen işadamı Turgut Toplusoy, "Söylemezsem Olmaz" programında dikkat çekici açıklamalar yaptı.

''EVLENSİN Kİ, YANLIŞ İNSANLA EVLENMENİN NE OLDUĞUNU ANLASIN''

Roman Mağazaları'nın sahibi Turgut Toplusoy, Ceyda Ateş'le ilişkisi yüzünden karşı karşıya geldiği oğlu Buğra için "Evlensin istiyorum. Evlensin ki, yanlış insanla evlenmenin, yalnızlığın ne demek olduğunu görsün" dedi.

''CEYDA PRİM YAPSIN DİYE BİZİ KULLANIYOR''

Ateş'in reklam yapmak için oğlunu kullandığını öne süren Toplusoy, şöyle dedi: "Ceyda Hanım, kendine prim yapsın diye bizi kullanıyor. Buğra evlensin istiyorum. Evlensin ki yanlış insanla evlenmenin, yalnızlığın ne demek olduğunu görsün. Artık büyüdü, o yüzden bu kadar üzülmüyorum yaptığı işlere."

''ESKİ EŞİM ÇOCUKLARIMI BANA KARŞI KULLANDI''

Turgut Toplusoy ayrıca oğluyla yaşadığı sorunlardan eski eşini sorumlu tuttu: "Şu andaki eşimi, benim hayatımı inanılmaz kıskanan, çocuklarımı bana karşı kullanan bir hanımla karşı karşıyayız.

''OLAYLARIN SEBEBİ BUĞRA'NIN ANNESİDİR''

Ben Buğra'ya 'Neden annenle konuşmuyorsun?' dediğim zaman 'Seni o kadar kötülüyor ki, o yüzden konuşmuyorum' demişti. Beni oğlumdan Allah'tan başka kimse ayıramaz. Ama bütün Toplusoy ailesi, bu olaydan muzdariptir. Bütün bu olayların sebebi de Buğra'nın annesidir."

BUĞRA TOPLUSOY'DAN BABASINA DUYGUSAL MEKTUP

Turgut Toplusoy, programda oğlu Buğra'nın Amerika'ya gitmeden önce kendisine yazdığı mektubu da okudu: "Oğlum mektubunda 'Baba, ben her şeyi senden öğrendim. Şimdi kendi ayaklarım üzerinde durmak için Amerika'ya gidiyorum.

Ben karlı günde de, güneşli günde de senin yanında olacağım. Ben ne kadar uzakta olursam olayım sen benim kalbimde olacaksın. İnanıyorum ki ben de senin kalbinde olacağım.

Eğer ben şimdi bu hayatı bırakıp gidiyorsam, bil ki ileride senin yanında durabilmek için gidiyorum' yazmış."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Ceyda Ateş Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title