Haberler

Turgut Özal, Vefatının 24. Yıldönümünde Anılıyor

Turgut Özal, vefatının 24. yıldönümünde anılıyor Başkan Hazinedar, Özal'ı kabri başında andıİSTANBUL - Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölümünün 24'üncü yıldönümünde Anıt Mezar'da Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği törenle anıldı.

Turgut Özal, vefatının 24. yıldönümünde anılıyor

Başkan Hazinedar, Özal'ı kabri başında andı

İSTANBUL - Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölümünün 24'üncü yıldönümünde Anıt Mezar'da Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği törenle anıldı.

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümünün 24'üncü yıldönümü nedeniyle Anıt Mezar'da anma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ile başlayan törende Kuran-ı Kerim okundu. Konuşmasının ardından Başkan Hazinedar, Özal için dua ederek kabrinden ayrıldı.

"Turgut Özal, siyasete girmemi sağlayan kişidir"

Özal'ın, kendisinin siyasete girmesini sağlayan kişi olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Rahmetli Özal, 31 yıl önce benim siyasete girmemi sağlayan kişidir.12 Eylül'de gençlik kollarının yasak olduğu bir ortamda, üstelik reşit olmadığım bir zamanda gençlik kollarını kurmuştum. Onun değişimci ve mukaddesatçı kimliği benim siyasetimin de temel duruşunu oluşturmaktadır. Maneviyatçı olmak, medeni dünya değerleri ile barışık olmak mümkündür. Hem milli olmak hem evrensel değerlerle barışık olmak mümkündür. Aziz Atatürk'ün muasır medeniyet, gelişmeye yönelik gösterdiği istikametin belki de en önemli tezahürü Özal'ın döneminde olmuştur. Tüm bunları yaparken kadroların yetersizliği devrimin bir dolu eksiğinin içererek devam etmesine neden olmuştur. İnsanları eksileri ve artıları ile birlikte değerlendirmeliyiz. Özal, Türkiye'nin Avrupa Birliği iddiasını ortaya koyan reformların sahibiydi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Turgut Özal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title