Haberler

Türgev Toplu Yurt Açılış Töreni

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) Antalya'daki iki yurdu, düzenlenen törenle açıldı.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) Antalya'daki iki yurdu, düzenlenen törenle açıldı.

Yurtların açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla TÜRGEV'in ATO Congresium'daki toplu yurt açılış töreni kapsamında telekonferans yöntemiyle yapıldı.

Kepez ilçesindeki açılışını canlı yayında izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurtların hayırlı olmasını diledi.

Antalya Valisi Muammer Türker, yaptığı konuşmada, törenin yapıldığı Fatma Aliye Yüksek Öğrenim Kız Yurdu'nun 300 öğrenci kapasiteli olduğunu belirterek, mülkiyetinin büyükşehir belediyesine ait olduğunu söyledi.

Yurdun işletmeciliğinin TÜRGEV tarafından yapılacağını aktaran Türker, "Zatıalinizin ifade ettiği gibi Özgecan kardeşimizin adının, Başbakanımız tarafından verildiği gençlik merkezine tabelasını asmak suretiyle önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğiz" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de yurdun TÜRGEV'e devredilmesiyle Büyükşehir Belediyesinin çok büyük bir ekonomik yükten de kurtulduğunu aktararak, "Bu açıdan da TÜRGEV'e teşekkürü bir borç biliyorum. Tesisimizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

TÜRGEV Genel Kurul Üyesi Osman Bozkurt da yurdun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yurtların açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Açılışın ardından halk oyunları gösterisi yapılırken, kokteyl verildi.

-Yurtlar

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesinde bulunan Fatma Aliye Yüksek Öğrenim Kız Yurdu, iki bloktan oluşuyor ve 300 öğrenci kapasiteli, 100. Yıl Caddesi'ndeki Dilşat Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurdu ise tek bloğa sahip ve 40 öğrenci kapasiteli.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Antalya Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title