Haberler

    Turgay Demirel: Amacımız Bayrağımızı En Yukarıya Çekmek

    Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde Türkiye’de düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın başarılı olacağına inandığı söyledi.

    Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yıllarda A Milli Kadın Takımı’nın çok büyük başarılar kazandığını belirterek, şöyle konuştu:

    “Milli takımımız Avrupa Şampiyonalarında 2011’de gümüş, 2013’te bronz, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda da 5’incilik elde etti. Arka arkaya büyük başarılar yaşattılar bizlere. Şimdi Dünya Şampiyonası’nı ülkemizde düzenleyeceğiz. Bu organizasyonun ülkemize alınmasını oyuncularımız hak etti. Kadın basketbolcularımız, taraftarımızın önünde başarılı olmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.”

    Türkiye’de düzenlenen 2005 Avrupa Basketbol Şampiyonası’ndan bu yana kadın takımının çok aşama kaydettiğini anlatan Demirel, tek amaçlarının Türk bayrağını yükseltmek olduğunu dile getirdi.

    Ankara’da B Grubu’nda Fransa, Kanada ve Mozambik ile mücadele edecek Ay-Yıldızlı takımın grup lideri olacağını düşündüğünü ifade eden Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Türk basketbolseverlerin kadın takımımıza olağanüstü destek vermesini bekliyorum. Ankara’da 2010 Dünya Şampiyonası’nda nasıl erkek takımımız grup birincisi olarak İstanbul’a gelip finale kadar yürüdü, kadın takımımızın da Ankara’da grup birincisi olarak İstanbul’a geleceğini ve olağanüstü bir destekle finale kadar uzanacağını düşünüyorum. Gerçekten oyuncularımız bunu başarabilecek güçteler. Çok iyi bir takım atmosferi var. Çok iyi bir yapı var ve inanıyorlar. Bütün bu saydıklarımı gerçekleştirirsek 2016 Olimpiyat Oyunları’nın vizesini almayı bile zorlayacağımızı düşünüyoruz.”

    Şampiyonanın bilet satışlarının devam ettiğini kaydeden ve tribünlerin dolmasını istediklerini belirten Turgay Demirel, şu ifadeleri kullandı:

    “Maalesef bizde takımın başarısıyla bilet satışı artıyor. Seyircilerin daha fazla ilgisini çekiyor. Ankara’da son oynanan turnuvada tanıtım yaptık. Ankaralı basketbolseverlerin şampiyonada salonu dolduracaklarına inanıyorum. Daha sonra da İstanbul’da inşallah aynısının olmasını bekliyoruz.”

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Turgay Demirel İstanbul Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title