Haberler

Türfad Akhisar Şubesi, Cihat Arslan'ı Ziyaret Etti

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi üyeleri ve 1989-1990 dönemi Akhisarspor Başkanı Halil İbrahim Doğan ile birlikte Akhisar Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Cihat Arslan’ı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi üyeleri ve 1989-1990 dönemi Akhisarspor Başkanı Halil İbrahim Doğan ile birlikte Akhisar Belediyespor'un yeni Teknik Direktörü Cihat Arslan'ı ziyaret etti.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Şakrak, M. Kemal Şahin, Mehmet Haşlaker, Av. Osman Oktay, Haldun Akyüz, İbrahim Aslan, Yusuf Çalışkan, İbrahim Uğurlu, Tayfun Ursavaş, Nurullah Zağlı ve 1989-1990 dönemi Akhisarspor Başkanı Halil İbrahim Doğan ile birlikte Akhisar Belediyespor'un yeni Teknik Direktörü Cihat Arslan'ı Yılmaz Atabarut tesislerinde ziyaret etti. TÜRFAD başkanı ve yönetim kurulu üyelerini Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Bası sözcüsü İbrahim Evren Acar ve Yönetim kurulu üyesi Süleyman İşçi tarafından karşılandı.

Duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan 1989-1990 dönemi Akhisarspor Başkanı ve Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan;" Cihat Arslan, çok karakterli düzgün bir kardeşimizdir. Biz hep gönlümüzden takımın başına Cihat Arslan'ın takımımıza gelmesini geçirdik. Bunu gerçekleştirdikleri için ilk başta Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Cihat Arslan bu bölgenin çocuğudur ve 1989-1990 döneminde benim de futbolcumdur, üzerine aldığı bu görevi de başaracağından eminim" dedi.

Ziyarette konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan;" Sizleri burada görmek beni çok mutlu etti. Bu birliktelik bizi mutlu ediyor ve aynı zamanda güç veriyor. Daha fazla motive ediyor. Bu gösterilen ilgi ve teveccüh inşallah karşılıksız kalmayacak. Bizde bu takıma iyi bir şekilde hizmet edeceğiz. Hep beraber takımı daha güzel yerlere getirmeye çalışacağız. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kulüp sadece futbol takımından ibaret değildir

Kulüp sadece futbol takımından ibaret değildir, diyen Cihat Arslan; "Futbol takımlarının şehirle bütünleşme adına aktivitelerde bulunması gerekiyor. Bu kimsesiz çocuklar olabilir, okullar ve kolejlerde bizim olmamız lazım. Okullar bizim tabanımız potansiyel orada. Seminerlere katılıp futbol topu veya Akhisar Belediyespor t-shirtleri dağıtımı olabilir bu tarz organizasyonlara girmek kanaatindeyim diyerek sözlerine son verdi.

TÜRFAD Akhisar Şube Başkanı Hüsnü Kahraman;" Akhisarspor müthiş bir evrim geçiriyor. Bir süreç içerisinde çok güzel gelişmeler gösteriyor. Kümede kalma mücadele etme hırsımız bizi daha da körüklüyor. Cihat Arslan Balıkesir'e geldikten sonra hepimizin gönlünde yer etti. Balıkesirspor'a ivme kazandırdı ve az daha Balıkesir kümede kalacaktı. Hepimiz Cihat'ı çok iyi tanıyoruz. Akhisar'da bir takım sorunlar var. Stadyum konusu hepimizi irite ediyor. Ama biz yine TÜRFAD olarak inanıyoruz ki Akhisar'ın bu stadı belki birkaç aylık gecikmeyle bitecek. Buna inanıyoruz. Kolay iş değil Beşiktaş bitiriyorum dediğinde 6 ay geçiyor. 3 senedir dişimizle başımızla mücadele ediyoruz ilçe olarak. Bileğimizin hakkıyla mücadele ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı sürece takıma sahip çıktığımız sürece Akhisarspor daima ileriye gidecektir. Bu senede iyi yerlerde olmak istiyoruz. Size ve takımımıza başarılar diliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title