Haberler

Türel: Piyano Festivali Fazıl Say'sız da Devam Eder

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, bu yıl 15'incisi düzenlenecek Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nin, genel sanat yönetmenliğini yapan Fazıl Say olmadan da devam edebileceğini söyledi.

Başkan Türel, Antalya Su ve Atık Su İdaresi Genel Müdürlüğü'nde yerel seçimlerin ardından gazetecilerle ilk kez bir araya geldi. Başkan Türel, bu yıl 7- 29 Kasım tarihleri arasında 15'incisi planlanan ve genel sanat yönetmenliğini Fazıl Say'ın yaptığı Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nin Fazıl Say olmadan da devam edebileceğini söyledi. Festivalin uluslararası boyuta kendi döneminde taşındığını ve marka değeri bulunduğunu aktaran Türel, şunları söyledi:

"Fazıl Say'la ilgili seçimlerden önce televizyon programlarında konuşmalar yaptım. Kendisinin siyasi söyleminin beni ilgilendirmediğini, dostluğunun, arkadaşlığının önemli olduğunu, şeref olduğunu ifade ettim. Ancak ertesi gün Sayın Fazıl Say Twitter'da, 'Ben Menderes Türel gibi bir adama selam bile vermem. O benim arkadaşım değil, O kimmiş' tarzında beyanlarda bulundu. Tabi beni üzdü. Kendisinin şahsıma karşı böyle yakışıksız tavır sergilemesi beni üzdü. Dolayısıyla piyano festivali konusunda kendisinin tavrının ne olacağını göreceğiz. Bekleyeceğiz. Fazıl Say ya da Fazıl Say'sız piyano festivali devam eder. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Türel Fazıl Say Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title