Haberler

Türel: "İftiracılar Boyunun Ölçüsünü Sandıkta Aldı"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye başkanlığı sonrası ilk ziyaretini Demre ilçesine yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye başkanlığı sonrası ilk ziyaretini Demre ilçesine yaptı. Yerel seçimler öncesinde Demre ilçesine birçok kez ziyarette bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim sonrasında da ilk ziyaretini Demre ilçesine gerçekleştirdi.

Demre'de Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ve Belediye Başkanı Süleyman Topcu tarafından karşılanan Türel'e, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de eşlik etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu kalabalığa seslenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şöyle konuştu: "Seçimden önce bu meydana geldik çok konuştuk, sizlere hitap ettik. Hep şunu söyledik, dedik ki, 'Biz seçimden seçime sizi hatırlayanlardan değiliz. Kazansak da kaybetsek de yine geleceğiz, yine bu meydanda sizlerle olacağız'. Allah nasip etti sizlerin destekleriyle Antalya rekoru kırarak Demre'yi kazandık. Antalya'da en yüksek oy oranıyla Demre'yi kazanmamıza vesile olduğunuz için başta Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu'ya, ilçe başkanımıza, teşkilatımızın tüm mensuplarına, il başkanımıza ama tabii ki Demre'deki çok kıymetli dostlarımız, siz hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum."

Demre'nin yerel seçimlerde büyük bir başarı gösterdiğine işaret eden Türel, şunları söyledi: "Demre'nin ortaya koyduğu bu başarı, benim de seçimleri kazandıktan sonra ilk ilçe ziyaretini Demre'ye yapmam hususunda bana bir yol gösterdi. Bugün ilk defa Demre'ye gelerek sizlere teşekkür ediyorum."

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu'dan övgü dolu sözlerle bahseden Türel, Topcu'nun vatandaşlara vereceği sözün teminatı olarak da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi. Türel, Süleyman Topcu başkanın kendisini Demre'ye, Demre'nin hizmetine adamış çok kıymetli bir kardeşi olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Dostumuz ve başarılı belediye başkanımız. Onun ağzından çıkan her söz bizim de sözümüzdür. Bizim ağzımızdan çıkan her söz, milletvekilimizin, bakanlarımızın, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür."

Seçim öncesi muhalefet partilerinin Demre'de kendisine ait otel ve arazisi olduğuna dair söylentiler çıkardığını söyleyen Türel, "Olsaydı fena olmazdı hani. Ama yok. Ne yapayım?" diyerek esprili göndermede bulundu. Vatandaşın iftira ve yalanlara gerekli cevabı sandıkta verdiğine işaret eden Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu iftiracılar, bu demokrasi düşmanları, boyunun ölçüsünü sandıkta her zaman aldı. Son seçimde de sizlerin sayesinde aldı. Bundan sonrasında da alacaklardır merak etmeyin. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Biz sizin için çalışıyoruz."

AK Parti'nin sahil kesimlerde başarısız olduğu görüşüne inanmadığını aktaran Türel, sözlerini şöyle tamamladı: "Demre'de sahil yok mu? Kaş'ta sahil yok mu? Gazipaşa'da sahil yok mu? Antalya'nın en doğusundaki belediyede AK Partili, en batısındaki Demre ve Kaş belediyeleri de Ak Partili."

Türel, konuşmasının ardından beraberindeki heyetle Demre'ye bağlı Muskar köyünü ziyaret etti, ardından Kaş ilçesine gitti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Menderes Türel Antalya Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title